Behalve een proefschrift en stellingen heb je ook uitnodigingskaarten nodig om vrienden, familie en collega's uit te nodigen voor de verdediging, de receptie na afloop en wellicht voor een feest. De uitnodigingen worden gratis door Datawyse gedrukt. Bij de businessversie worden beide kaartjes met het omslag van het proefschrift meegedrukt zodat ze dezelfde kleur en kartonsoort hebben, en net als het omslag aan één kant bedrukt worden. Bij de digitaal gedrukte boeken wordt er gratis een uitnodigingskaartje meegeleverd in de vorm van een boekenlegger.

De tekst van de uitnodigingskaartjes verzorgt u zelf en levert u gelijktijdig met de tekst van het proefschrift drukklaar in.
Bij de Businessversie is het (maximale) formaat van de kaartjes is 9,5 x 16 cm, en voor de boekenlegger is dit 6,5 x 23 cm.

Een voorbeeld van een dissertatie met 2 uitnodigingen

Een voorbeeld voor de uitnodigingen kan zijn:

 

Verdediging

Hierbij nodig ik u uit voor het bijwonen van de openbare verdediging van mijn proefschrift getiteld:

[titel en ondertitel van het proefschrift]

De verdediging vindt plaats op [dag en datum] om [tijdstip] in de Aula van de Universiteit Maastricht, Minderbroedersberg 4-6 te Maastricht.
Receptie na afloop van de promotie.

[naam, adres en telefoonnummer van de promovendus]

 

òf bijvoorbeeld

De promotie vindt plaats op [dag, datum en tijdstip] in de aula van de Universiteit Maastricht, Minderbroedersberg 4-6 te Maastricht.

Na afloop zal een receptie plaatsvinden in de nabijgelegen Refter.

[naam, adres en telefoonnummer van de promovendus]

Feest

Ter gelegenheid van de promotie van [naam promovendus] nodigen wij u gaarne uit voor een feest op [datum] vanaf [tijd] uur in [locatie + adres].

De paranimfen [naam, adres en telefoonnummer van de promovendus of paranimfen]]

òf bijvoorbeeld


"De paranimfen van [naam promovendus] nodigen u en uw partner uit voor het promotiefeest op [datum] in [lokatie van het feest], ... vanaf [tijd] uur.

RSVP vòòr [datum] [naam, adres en telefoonnummer van de promovendus of paranimfen]


TIP

Vermeld de link met de routebeschrijving naar de Aula en de parkeergelegenheid op het uitnodigingskaartje voor de promotie. www.promotiewijzer.nl/aula-um

Routekaartjes naar de Aula - een handig cadeau van Datawyse!

Om de genodigden te informeren ontvangt iedere promovendus bij zijn/haar proefschrift 200 gedetailleerde kaartjes met een routebeschrijving naar de nieuwe Aula gratis. Extra kaartjes zijn bij Datawyse verkrijgbaar tegen de kostprijs van € 7,75 per 100 stuks, incl BTW (Deze routekaartjes zijn ook voor niet-Datawyse klanten beschikbaar). Kijk op de datawyse-site voor meer informatie!