Het adres van de Aula van de Universiteit is:

Minderbroedersberg 4-6
6211 LK Maastricht

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Komend vanuit Eindhoven

1. Volg de A2 richting Luik door het stadstraverse, waarna u rechtsaf de afslag neemt "Maastricht-Centrum". Zie verder 2.

Komend vanuit Luik

1. Op de A2 eerste afslag "Maastricht-Centrum". Zie verder 2.

2. Vervolg uw weg over de Kennedybrug tot de rotonde van het Tongerseplein.
Op deze rotonde kunt u rechtsaf de Tongersestraat in. Aan het einde van deze straat ligt de Minderbroedersberg aan de linkerkant.
Let op: er zijn hier vrijwel géén parkeerplaatsen beschikbaar.

Parkeren

Maastricht heeft ongeveer 5000 parkeerplaatsen voor bezoekers. Deze plaatsen zijn verspreid over de stad. Om er voor te zorgen dat iedereen een parkeerplaats kan vinden is er het zogenaamde Parkeerroute Informatie Systeem (PRIS). Al bij het binnenkomen van de stad ziet u borden langs de weg die verwijzen naar parkeergarages en parkeerterreinen waar nog plaats is.

Enkele op loopafstand (10-15 min) gelegen parkeergelegenheden zijn de parkeergarage op het Vrijthof, bij het Onze Lieve Vrouweplein, Mosae Forum, en de parkeerplaats onder de Kennedybrug.

Vind hier de parkeerlocaties in Maastricht.

Tip
Er zijn vaak parkeerplaatsen beschikbaar op de ventweg langs de Afcentkazerne en het park Prins Bisschopsingel, recht tegenover het politiebureau!
Indien u vanaf de Kennedybrug komt houdt u de rechterbaan aan, direct na de eerste stoplichten (kruispunt bij Politiebureau) rijdt u onmiddelijk na de kruising rechts de ventweg in.
Parkeer uw auto in de eerst vrije parkeerplaats en rij niet te ver door want dit is een eenrichtingsweg.

Openbaar vervoer

Maastricht is uitstekend bereikbaar met de trein. Treinen uit Nederland, België en Duitsland doen het station in Maastricht aan. Vanaf het station moet u wel nog een stukje lopen, u wandelt in ca. 30-40 minuten naar de Minderbroedersberg. Dit is echter een mooie wandeling, de moeite waard als u tijd over heeft. In andere gevallen kunt u natuurlijk ook de bus of een taxi nemen.

Vanaf station Maastricht rijden de stadsbussen nr. 3, 4 en 9 naar de Halte Papenstraat. Direct tegenover het hoofdgebouw van de Universiteit bevindt zich een bushalte. De aula bevindt zich op ca 300 meter loopafstand.
Stadsbus Maastricht: www.veolia-transport.nl
Op www.ns.nl of www.9292ov.nl kunt u uw reis plannen. Hier vind u ook de actuele gegevens voor de treintaxi.

Tip
In verband met de parkeerproblemen in de binnenstad van Maastricht raden wij u aan om tijdig aanwezig te zijn.

Gratis routekaartjes?!

Datawyse heeft speciale routekaartjes, zowel Nederlands als Engelstalig, naar de Aula, om de genodigden te informeren. Deze zijn gratis als u bij Datawyse de proefschriften laat drukken, maar ook voor derden zijn deze te bestellen. Lees hier meer over op de site van Datawyse!